Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα

Επειδή φοράτε ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε και στυλ. Αρκεί φυσικά να φροντίσετε κατάλληλα τον εαυτό σας και να δώσετε στο ντύσιμό σας τη δική σας σφραγίδα και προσωπικότητα. Αν δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικά μυστικά μόδας για εύσωμες γυναίκες.
Οι εύσωμες γυναίκες δεν αισθάνονται πια μειονεκτικά στα θέματα μόδας. Λένε "όχι" στα άχαρα πολυεστέρ και απαιτούν όχι μόνο στυλ αλλά και τις ίδιες δυνατότητες επιλογής που έχουν οι πιο αδύνατες φίλες τους. Οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές  συνειδητοποίησαν επιτέλους ότι το 50% των γυναικών φορούν ρούχα από το μεσαίο μέγεθος και πάνω και τα καταστήματα ρούχων είναι ήδη γνώστες αυτού του σημαντικού ποσοστού της πελατείας τους.
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία οι εύσωμες γυναίκες πρέπει να λάβουν υπόψη τους όταν αγοράζουν καινούρια ρούχα. 
ΤΟ ΒΗΜΑ προτείνει!

Χαλαρωτική περιποίηση στο δικό σας χώρο.

http://tovimatisgynaikas.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2436.html

Αν και υπάρχει πληθώρα επιλογών, οι εύσωμες γυναίκες αντιμετωπίζουν ακόμα δυσκολίες στο να βρουν ρούχα που ταιριάζουν στο δικό τους lifestyle. Επιπρόσθετα μερικά επώνυμα καταστήματα ρούχων είναι απρόθυμα να διαθέσουν αρκετό από τον ακριβό χώρο τους σ' αυτού του είδους την πελατεία. Βλέπετε έχουν μείνει ακόμα στην παλιά αντίληψη ότι οι εύσωμες γυναίκες συμβιβάζονται μ' αυτήν την κατάσταση.
Δεν έχει σημασία πού μένετε ή τι είδους καταστήματα ρούχων υπάρχουν στην περιοχή σας. Υπάρχουν βασικοί κανόνες που μπορούν να βοηθήσουν κάθε εύσωμη γυναίκα να αισθανθεί ελκυστική και καλοντυμένη. Δείτε εδώ πέντε οδηγίες για να δείχνετε καλύτερη.
-Υποστήριξη
Οι εύσωμες γυναίκες πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν φοράνε ολόσωμους κορσέδες. Σε αντίθεση με τις αδύνατες ή μικρόσωμες γυναίκες, οι εύσωμες βρίσκουν δύσκολα κορσέ και σουτιέν της αρεσκείας τους στο νούμερό τους και μερικές φορές χρειάζονται ειδική παραγγελία. Υπάρχει ο πειρασμός να τσιγκουνευτούν να ξοδέψουν για κάτι τέτοιο, όμως αυτό είναι λάθος. Επενδύοντας σε ένα ολόσωμο κορσέ καλής ποιότητας που θα υποστηρίζει σωστά το σώμα σας, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει σίγουρα και για πολύ καιρό. Φορώντας έναν  καλό ολόσωμο κορσέ, θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο άνετη και πιο στυλάτη, ιδιαίτερα όταν είστε καλοντυμένη.
-Εσώρουχα
Είναι ένας τομέας που λίγη "σπατάλη" αξίζει τον κόπο. Ψάξτε για χαριτωμένα, "θηλυκά" νυχτικά και κομπινεζόν, δαντελωτά κασκορσέ και μπούστα για το βράδυ. Υπέροχα εσώρουχα υπάρχουν διαθέσιμα σε ειδικά καταστήματα για εύσωμες και όχι μόνο. Θυμηθείτε, το μέγεθος δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο για να αισθάνεστε σέξυ.
-Αξεσουάρ
Ενώ η αγορά ρούχων για εύσωμες γυναίκες μπορεί να είναι ένα είδος πρόκλησης, το να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι παιχνιδάκι, και οι πληθωρικές  γυναίκες θα πρέπει να ξοδέψουν για κάποια μοδάτα αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Αξεσουάρ μπορείτε να βρείτε σε ειδικά καταστήματα αλλά και σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.
Τα αξεσουάρ είναι ένας τομέας στον οποίο δεν υπάρχουν κανόνες, και μια γυναίκα μπορεί να γίνει πραγματικά εφευρετική.  Μετρατρέψτε ένα συνηθισμένο μαύρο φόρεμα ή σύνολο σε κάτι ξεχωριστό με ένα χαριτωμένο λαιμοδέτη ή εσάρπα. Ψάξτε για χρώματα και υφές που ταιριάζουν με τα αγαπημένα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Τα χρώματα τραβάνε το μάτι και το αποσπούν από άλλες περιοχές. τα κοσμήματα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι εντυπωσιακά, και τα φομπιζού μπορούν να δείχνουν εξίσου όμορφα όταν τα φοράτε. Ψάξτε για εντυπωσιακές τσάντες και καλσόν. Φουλάρια και κασκόλ μπορεί επίσης να φορεθούν με μπλουτζήν αντί για ζώνη και μπορούν να συνδυαστούν με μπλούζα ή ζακέτα.
-Υπόδηση
Τα παπούτσια συχνά είναι αυτά που ολοκληρώνουν ένα καλό ντύσιμο. Μη διστάσετε να είστε τολμηρές σε ένα κατάστημα υποδημάτων. Ανακατέψτε και ταιριάξτε χρώματα και στυλ για να επεκτείνετε τις επιλογές στην γκαρνταρόμπα σας. Φαινομενικά δεν υπάρχουν όρια στις επιλογές που είναι διαθέσιμες και στα μέρη που μπορείτε να τις βρείτε. Οι εκπτώσεις είναι κατάλληλη περίοδος για έξυπνες αγορές. Ψάξτε για οικονομικά πολύχρωμα παπούτσια για το καλοκαίρι και για ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες για το χειμώνα.
-Μαλλιά, μέικαπ και νύχια
Αν θέλετε να επενδύσετε για να δώσετε λάμψη στην εμφάνισή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες κάποιου στυλίστα. Πάρα πολλές γυναίκες παραμελούν αυτόν τον τομέα ενώ είναι εκπληκτικό πως μια νέα κόμμωση μπορεί πραγματικά να αναδείξει την γενική σας εμφάνιση. Ρωτήστε το στυλίστα για προτάσεις και μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές. Σταματήστε για λίγο σε ένα κατάστημα καλλυντικών και πάρτε μερικές συμβουλές από έναν επαγγελματικά σχετικά με το πως να χρησιμοποιείτε τις σωστέ βάσεις για τις κρέμες, τα ρουζ και τα μέικαπ των ματιών στο πρόσωπό σας. Τέλος δώστε προσοχή στα νύχια σας και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μανικιούρ σε ινστιτούτο αισθητικής. Το καλοκαίρι μην αφήνετε τα δάκτυλα των ποδιών σας να εξέχουν απεριποίητα από να καινούρια σας χαριτωμένα σανδάλια. Κάντε τακτικό πεντικιούρ και διατηρείτε το βερνίκι τους φρέσκο.
Η προσοχή στις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν στυλ και λάμψη σε στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, αλλά ειδικά για τις εύσωμες γυναίκες αυτή η λίγη περισσότερη έξτρα φροντίδα μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά μεταξύ μιας απλά καλοντυμένης γυναίκας και μιας γυναίκας ντυμένης με στυλ.
Μίνα Ζαχαριάδου