Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ


Οι γυναίκες στο σεξ κάνουν λάθη. Πολλά λάθη. Ίσως γιατί σχεδόν πάντα μπλέκονται και τα συναισθήματα, ίσως γιατί έχουν την ανάγκη να κάνουν τον άλλο να περάσει καλά, με αποτέλεσμα να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Κι όμως, μπορεί οι άντρες να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση -ή σχεδόν πάντα-, αλλά ποιος λέει ότι όλα τα υπόλοιπα τα κάνουν σωστά; Παρακάτω σας έχουμε κάποια πολύ κλασικά λάθη που κάνει ένας άντρας στο κρεβάτι, έτσι για να αντιληφθούν κι αυτοί ότι δεν είναι τέλειοι.

 1. Στους άντρες αρέσει περισσότερο το σεξ: Αυτό είναι αστείο και δυστυχώς όποιος το πιστεύει δεν ξέρει τι του γίνεται. Οι γυναίκες λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε και τα πράγματα, αγαπούν το σεξ ακριβώς όσο και οι άντρες. Με μία διαφορά βέβαια... Η γυναίκα αγαπά το καλό σεξ και όχι το διεκπεραιωτικό. Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι ενώ ο άντρας μπορεί να συμβιβαστεί ακόμα και με κακό σεξ μόνο και μόνο για να κάνει, ή τελικά να καταλήξει με μία γυναίκα που ούτε του αρέσει, απλά γιατί έτσι τα έφερε η ζωή, η γυναίκα δεν συμβιβάζεται. Όταν λοιπόν μία γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ δεν είναι γιατί είναι ξενέρωτη, αλλά πραγματικά εκείνη τη στιγμή δεν θέλει να κάνει σεξ. Είναι στο χέρι του άντρα λοιπόν να την πείσει...
 2. Κατευθείαν στο ψητό: Η γυναίκα είναι πλάσμα χαδιάρικο. Δηλαδή, είναι ικανή να απολαύσει πολύ περισσότερο τα προκαταρκτικά και το άγγιγμα του παρτενέρ της από το κυρίως πιάτο που φυσικά είναι το σεξ. Για να έρθει σε διάθεση, θα πρέπει να περάσει αρκετή ώρα και κυρίως να προηγηθούν αρκετά χάδια, κάτι που οι άντρες συνήθως βαριούνται.
 3. H κλειτορίδα δεν είναι πέος: Ενώ ο άντρας μπορεί να τελειώσει με στοματικό και μόνο, η γυναίκα δεν είναι έτσι εφόσον το αντίστοιχο είναι απλά μία υποενότητα της όλης σεξουαλικής συνεύρεσης. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης ενώ το να είναι κανείς άγαρμπος, είναι κάτι το οποίο μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα εκνευρισμού μία γυναίκα. Αργά και μαλακά. Κάθε γυναίκα έχει τα κουμπιά της, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει προχειροδουλειές.
 4. O τρόπος παίζει ρόλο: Πάντα ή σχεδόν πάντα, τα θεμέλια για το πώς θα θέλει να είναι το σεξ τα θέτει ο άντρας. Κάνει τα δικά του και δεν ακούει στο ελάχιστο την παρτενέρ η οποία προσπαθεί να του κάνει λιανά ότι αυτό που κάνει δεν της αρέσει.
Από Queen.gr