Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γνωρίστε τη γοητεία της αισθησιακής γυναίκας

ΗΛΙΑΝΑ ΒΟΛΟΝΑΚΗ.
Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια αισθησιακή γυναίκα, γιατί η αισθησιακή γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της. Η αισθησιακή γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αισθησιακής γυναίκας είναι η πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Xαμόγελo,ξεκάθαρο βλέμμα και πάνω από όλα; Η γλώσσα του σώματός της. 
Η εσωτερική, δηλαδή, εμπιστοσύνη την ωθεί να συμμετέχει, να μιλά και να φέρεται ελεύθερα προσέχοντας πάντα να κερδίζει την εύνοια των γύρω της. Αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει εκείνους που την περιβάλλουν να νιώθουν άνετα μαζί της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει.
Ομορφιά για αυτήν είναι η εσωτερική αρμονία, η αλήθεια του "είναι", το στυλ και η άποψη. Θεωρεί σημαντική την  θηλυκή συμπεριφορά και διαθέτει πνεύμα, ζωηρή φαντασία και μεταδοτικό κέφι για τη ζωή. Αλλιώς, χάνει την ουσία της, για την ύπαρξή της!
Όσο αφορά το μακιγιάζ που επιλέγει, η αισθησιακή γυναίκα προτιμά να αποφεύγει τα έντονα και βαριά καλλυντικά. Έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και αυτό την ωθεί σε μια πιο φυσική εμφάνιση με λιγότερο μακιγιάζ αλλά περισσότερη  αυτογνωσία,κυρίως, όμως, αυτοπεποίθηση, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν είναι δυνατό να καλυφθούν όλες οι ατέλειες του προσώπου. Δείχνει λοιπόν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γήινες αποχρώσεις, φροντίζοντας πάντοτε να τονίζει τα χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν.
Την ίδια τακτική ακολουθεί και για τα μαλλιά της, επιλέγοντας ό,τι της ταιριάζει- μοντέρνο και μη- όπου θα φαίνονται φυσικά και εύκολα. Προτιμά τις ελεύθερες γραμμές και αποφεύγει τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα γιατί της αφαιρούν την ελευθερία στην κίνηση και έκφραση.
Είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Το ντύσιμο της πάντα άψογο αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένο ώστε να μην τραβά την προσοχή περισσότερο από την προσωπικότητά της. Η αισθησιακή γυναίκα συνήθως προτιμά κλασικά ρούχα γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλασικό είναι διαχρονικό και δεν έχει ηλικία. Για αυτό το λόγο δεν αγοράζει παράξενα ή ακραία ρούχα αλλά επιμένει στις απλές γραμμές που διαγράφουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες. Το στυλ είναι για κείνη ένας τομέας στον οποίο θα καταναλώσει πολύ σκέψη, προβληματισμό και αναζήτηση αλλά όταν καταλήξει σε αυτό που την εκφράζει πραγματικά, θα μείνει αφοσιωμένη σε όλη της τη ζωή.
Πετάξτε λοιπόν όλες τις ενοχές και δώστε απλόχερα στον εαυτό σας, κάντε τον να νιώσει όμορφος και ευτυχισμένος γιατί μόνο έτσι θα κάνετε ευτυχισμένους και τους γύρω σας. Μην ξεχνάτε ότι η θετική ψυχολογία, δηλαδή, όχι άγχος, έχει ευεργετικό αντίκτυπο σε όποια προσπάθεια για βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και εκπέμπεται ξεκάθαρα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.
Τι λέτε, λοιπόν;
Ηλιάνα Βολονάκη