Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο υπουργός άμυνας κ. Καμένος στο μεθοριακό φυλάκιο Νίκης Φλώρινας


Πάνος Καμένος «Πέντε μέρες τιμητική σε όλου τους στρατιώτες»!
Την Δυτική Μακεδονία επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Την Κυριακή 7 Ιουνίου ήταν στα Ιωάννινα  στις επετειακές εκδηλώσεις για το Σούλι.
Ξεκίνησε περιοδεία σε φυλάκια και μονάδες του στρατού στην Καστοριά, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.
Σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου το πρωί  επισκέφθηκε φυλάκια της Π.Ε. Φλώρινας και το μεσημέρι στις 13:00 κατέληξε στο φυλάκιο της Νίκης, συνοδευόμενος από την υπουργό κ. Μαρία Κόλλια, τον Διοικητή του Συντάγματος, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο, τον Αντιδήμαρχο κ. Καραγκιοζίδη Άκη και στελέχη τον ΑΝ.ΕΛ κ. Ηλία Ευαγγέλου κα. Κατερίνα Σταύρου Λιθοξοϊδου.
Ο κ. Υπουργός ικανοποιημένος από την επιθεώρηση των στρατιωτών για το υψηλό εθνικό τους φρόνιμα, έδωσε σε όλους τους στρατιώτες πενθήμερη τιμητική άδεια!




Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19:00 θα επισκεφθεί, στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά.
Στις 19:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.




Τέλος στις 21:00 θα συναντηθεί με τις Συντονιστικές Επιτροπές, τους πολιτευτές και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη Δυτική Μακεδονία στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ στην Κοζάνη.




Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ