Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Οι άντρες με χιούμορ προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες

Το χιούμορ πάντα θεωρούταν σημάδι ευφυίας. Τώρα το χιούμορ αποκτά κι άλλη διάσταση. Κι αυτό επειδή έρευνα Αμερικανών ερευνητών έδειξε πως οι άντρες με χιούμορ προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια του σεξ. 
Οι ερευνητές έκανα μελέτες σε νεαρές γυναίκες που ήταν σε μόνιμη σχέση με έναν άνδρα. Εστίασαν στην συχνότητα και ποιότητα του κολπικού οργασμού στην γυναίκα. Κάτι που είναι σημαντικό για την αναπαραγωγή. 
Τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Evolutionary Psychology Journal, έδειξαν πως οι γυναίκες με συντρόφους που έχουν πολύ χιούμορ, απολαμβάνουν περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους επαφών.
Όπως έδειξε ακόμα η έρευνα, οι καλύτεροι προγνωστικοί δείκτες για τον αριθμό και την ένταση των οργασμών στην γυναίκα ήταν το πόσο ικανοποιημένη είναι με τον σύντροφό της, πόσο την ελκύει, το εισόδημά του και την αυτοπεποίθηση του, όπως την εκτιμάει η ίδια. Επίσης, όσο περισσότερους οργασμούς είχε μια γυναίκα, τόσο πιο ισχυροί οργασμοί ήταν.
Ένα ακόμα στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα, είναι πως οι γυναίκες με συντρόφους που είχαν χιούμορ απολάμβαναν περισσότερους και πιο δυνατούς οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι γυναίκες αντιλαμβάνονταν έναν άντρα που έχει χιούμορ ως πιο δημοφιλή, πιο έξυπνο, πιο δημιουργικό και με καλύτερες ηγετικές ικανότητες από έναν άνδρα που δεν έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.  
Επίσης, οι γυναίκες επέδειξαν μεγαλύτερη πρωτοβουλία για σεξουαλική επαφή με άνδρες που έχουν αυξημένη αίσθηση του χιούμορ και είχαν περισσότερο σεξ μαζί τους σε γενικές γραμμές. Ανέφεραν, δε, ότι ένιωθαν πιο ασφαλείς και πιο πιστές στον σύντροφό τους, αν εκείνος είχε χιούμορ.

Πηγή: www.healthview.gr
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ :