Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τι να κάνεις αν σβήσει το πάθος με τον άντρα σου

Μήπως σκέφτεσαι αν πρέπει να μείνεις στον γάμο σου ή όχι; Αναλογίσου λοιπόν γιατί πλέον δεν σε προκαλεί σεξουαλικά ο άνδρας σου και δοκίμασε να το αλλάξεις πριν πάρεις τη σωστή απόφαση.
1. Εστίασε στο λόγο της καταστροφικής ρήξης του γάμου σου
Οι γάμοι δεν τελειώνουν έτσι απλά επειδή επειδή ένα άτομο δεν έχει επιθυμία για τον άλλο είτε επειδή απάτησες. Η επιθυμία σβήνει για κάποιο λόγο. Βρες τα λοιπόν πρώτα με τον εαυτό σου κοιτάζοντας το είδωλο σου σκληρά στον καθρέπτη και αναλογίσου τι πραγματικά σε ενοχλεί
2. Σταμάτα τη συνήθεια να κρύβεις τα συναισθήματα σου
Ο άντρας σου δεν μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το πως νιώθεις. Σαν ενήλικας που είσαι θα πρέπει να ενεργήσεις έτσι και να μοιραστείς την αλήθεια με την ώριμη οικειότητα που διαθέτεις. Δε χρειάζεται να κλαψουρίσεις ή να παραπονεθείς.
3. Μάθε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις
Πως αλλιώς θα μπορείς να καταλάβεις τι πραγματικά ζητάς; Μάθε τι θέλεις και μη προσπαθείς να πιέσεις τον εαυτό σου σε έναν ρόλο που κυριολεκτικά πνίγει εσένα αλλά και τη λίμπιντο σου.
4. Μάθε του αυτό που ζητάς στο κρεβάτι
Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας είναι να τον επιπλήξεις για τις επιδόσεις του στη κρεβατοκάμαρα. Αντί για αυτό δοκίμασε να του ψιθυρίσεις κάτι σε ανύποπτο χρόνο ώστε πραγματικά να τον κάνεις να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά θες και να το πραγματοποιήσει.
5. Αξίζει να αγωνιστείς για έναν καλό γάμο
Αναλογίσου πραγματικά τι σου προσφέρει αυτός ο γάμος και προσπάθησε να αγωνιστείς για να τον κρατήσεις. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώθεις μόνη σου αλλά υπάρχουν και άλλες που είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αξίζει να χαλάσεις τόσες στιγμές; Δοκίμασε να τον δεις ξανά ως εραστή και όχι ως συγκάτοικο που απλά μένετε στο ίδιο σπίτι

Πηγή agapimono.gr