Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

7 τροφές που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φας πριν κάνεις σεξ

Και όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Φασόλια. Είναι απαγορευτικά γιατί δημιουργούν τέτοιο φούσκωμα που όχι σεξ δεν θα θέλεις να κάνεις, ούτε μέχρι την κουζίνα για να πιεις νερό δεν θα μπορείς να φτάσεις.
Υποκατάστατα ζάχαρηςΔεν τους φαίνεται με την πρώτη, αλλά και αυτά δημιουργούν φούσκωμα αφού περιέχουν συστατικά όπως η σορμπιτόλη που δυσκολεύουν την διαδικασία της χώνεψης.
ΜπρόκολοΚαλή η δίαιτα, αλλά αν διαλέξεις μπρόκολο ή κουνουπίδι για το βραδινό σου πριν καταλήξεις σπίτι μαζί του, προβλέπουμε ότι θα το μετανιώσεις.
Κόκκινο κρέαςΜία ζουμερή μπριζόλα μπορεί να κάνει τον φίλο σου ευτυχισμένο. Όχι όμως και σένα αν ονειρεύεσαι μαραθώνιους σεξ, αφού ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να κάνει υπερπροσπάθεια για να χωνέψει το κόκκινο κρέας. Και αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύεις να σας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.
Τυρί75% των ανθρώπων πάνω σε αυτό τον πλανήτη έχουν δυσανεξία στην λακτόζη, την οποία τη συναντάς σε όλα τα γαλακτοκομικά είδη. Αν έχεις διαπιστώσει ότι ανήκεις σε αυτό το ποσοστό, καλύτερα να παραγγείλετε κινέζικο αντί για πίτσα.
ΑλκοόλΗ υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί συνήθως σε αγκαλιές με το μαξιλάρι σου, και όχι με εκείνον. Από την άλλη ένα ποτήρι κόκκινο κρασί υπόσχεται να σε βάλει στην κατάλληλη διάθεση. Αλλά ένα.
ΤσίχλαΚαι αυτό δεν το περίμενες, ειδικά όταν βασίζεσαι πάνω της για δροσερή αναπνοή. Όμως επειδή μασώντας την τσίχλα σου καταπίνεις παράλληλα και μπόλικο αέρα, είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει αέρια. Φάε μια καραμέλα, to be on the safe side.

Πηγή cosmopolitan.gr