Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καπάτσες γυναίκες: Τι κάνουν και τρέχουν οι άνδρες πίσω τους;

Ανέκαθεν υπήρξα Κακό Αγόρι, αλλά δεν τα κατάφερνα πά­ντα με τις γυναίκες. Έχω χάσει πάρα πολλές φορές και έχω κά­νει εκατομμύρια λάθη.
Αναμφισβήτητα, όμως, οι αναμετρήσεις μου με τη Μαύρη Χήρα με έκαναν πιο οξυδερκή και πιο προσε­κτικό στις σχέσεις μου.
Ποιες είναι οι μαύρες χήρες και γιατί είναι τόσο καπάτσες
Η Μαύρη Χήρα είναι η θηλυκή εκδοχή του Κακού Αγοριού.
Έχει αναπτύξει το ταλέντο να παραπλανά τους άντρες και να τους σέρνει στα πόδια της σαν κουταβάκια. Πρόκειται για γυναίκες με απίστευτη αυτοπεποίθηση, που ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα και ερωτισμό και παίρνουν το Όσκαρ ερμηνείας όταν προσποιούνται πως δεν τους νοιάζει αν οι άντρες θα τις πλησιάσουν ή όχι. Δεν ακολουθούν τους ίδιους κανόνες με τις άλλες γυναίκες και δεν αφήνουν κανέναν να καθορίσει και να κρίνει τη συμπεριφορά τους. Και εξαιτίας αυτού, τις περισσότερες φορές κερδίζουν. 
Όσον αφορά τις σχέσεις, οι Μαύρες Χήρες δε γνωρίζουν τη λέξη «τίμιος» -δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους- ούτε και θα έπρεπε άλλωστε, γιατί στη ζούγκλα των σχέσεων η τιμιότητα δεν είναι η φιλοσοφία που κερδίζει.
Μου αρέσουν οι Μαύρες Χήρες; Εννοείται πως ναι, όπως και στον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ο ιστός αυτών των γυναικών είναι τόσο περίπλοκος, που μέχρι να αντιληφθεί κάποιος ότι έχει πιαστεί, είναι πια πολύ αργά. Τον έχει ήδη εγκλωβίσει στα δίχτυα της και τον έχει εγκαταλείψει.
Για ένα Κακό Αγόρι δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να πρέπει να αντιμετωπίσει μια Μαύρη Χήρα. Είναι σαν το σκάκι. Είμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους ίδιους κανόνες και θα επιβιώσει μόνο ο πιο έξυπνος και ο πιο δυνατός. Μπορεί να το θεω­ρείς τρελό, ωστόσο είναι συναρπαστικό. Δες σε ποια σημεία ξεχωρίζουν αυτές οι γυναίκες από τις υπόλοιπες:
— Είναι ιδιαίτερα ερωτικές, χωρίς να απολογούνται γι' αυτό.
— Επικοινωνούν το ίδιο καλά με τα μάτια όσο και με το σώμα τους. Συνήθως συνοδεύουν το βλέμμα τους με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο.
— Δεν έχουν τον παραμικρό δισταγμό να εγκαταλείψουν έναν άντρα.
— Ξέρουν πώς σκέφτονται οι άντρες και εκμεταλλεύονται κάθε πτυχή του ψυχισμού τους. Είναι η δεύτερη φύση τους.
— Ντύνονται προκλητικά, με τρόπο που αφήνει τα θύματά τους αβοήθητα.
Ο συνδυασμός και των πέντε αυτών χαρακτηριστικών σχηματίζει τον «ιστό» τους. Ας δούμε αυτά τα χαρακτηριστικά πιο αναλυτικά.
1. Είναι ερωτικές χωρίς να απολογούνται γι' αυτό
Φαντάσου να μπορούσες να έχεις άπλετη σεξουαλική ελευθερία χωρίς εμπόδια και δεσμεύσεις. Να σε κοιτάνε οι άλλες γυναίκες με μίσος αλλά εσύ να παραμένεις ατάραχη και να εκλαμβάνεις το βλέμμα τους ως απόδειξη ότι έκανες κάτι σωστό. Αυτός είναι ο κό­σμος της Μαύρης Χήρας. Είναι αυτή που είναι και δε μετανιώνει στο ελάχιστο. Έχει αναγάγει τη σεξουαλικότητα σε επιστήμη. Σπάνια είναι φτηνή ή χυδαία και είναι πάντα αποτελεσματική. Πολύ συχνά οι αληθινές Μαύρες Χήρες έχουν αριστοκρατική εμφάνιση και συμπεριφορά, με υπερβολική εμμονή και προβολή στη σεξουαλικότητά τους. Είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους και δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να καταφέρουν να τις μιμηθούν. Όταν όμως το κάνουν, τα αντρικά θύματα είναι αμέτρητα.
– Επικοινωνούν με τα μάτια τους
Η Μαύρη Χήρα επικοινωνεί με τα μάτια, με βλέμμα δυναμικό
και συγκεκριμένο. Η ματιά της μένει καρφωμένη στο θύμα της και σπάνια πλανιέται στο χώρο. Και φυσικά ζυγιάζει τον αντίπαλο της. Είναι σαν να του λέει: «Κοίταξέ με, θα σε καταστρέψω!» Με ένα ανεπαίσθητο και αυτάρεσκο χαμόγελο και με σταθερό βλέμμα, το παιχνίδι έχει αρχίσει.
— Παρατούν τους άντρες χωρίς δεύτερη σκέψη
Πολλές γυναίκες δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να τερματίσουν μια σχέση. Η Μαύρη Χήρα ωστόσο το κάνει με μια ψυχρή και οριστική τελετουργία, που μπορεί να συγκριθεί με χειρουργική επέμβαση.
— Ξέρουν πώς σκέφτονται οι άντρες
Όπως ακριβώς τα Κακά Αγόρια έχουν περισσότερες φίλες γυναίκες, έτσι και οι Μαύρες Χήρες έχουν κυρίως άντρες φίλους. Η σχέση τους με τους άντρες τούς παρέχει διορατικότητα, μια πληθώρα πιθανών μνηστήρων και την ευχέρεια ανάληψης πρωτοβουλιών. Άλλωστε, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον εχθρό σου.
— Το ντύσιμό τους είναι θανατηφόρο
Το κάθε κομμάτι στην γκαρνταρόμπα της Μαύρης Χήρας είναι επιλεγμένο και φοριέται με τέτοιο τρόπο, που αφήνει τους άντρες αβοήθητους. Έχει πλήρη επίγνωση της επιρροής της στο αντρικό είδος. Χρησιμοποιεί την εμφάνισή της σε συνδυασμό με την ευφυΐα της για να παρασύρει τους άντρες με την ακρίβεια ενός χειρουργού. Αν ο άντρας είναι έξυπνος, θα επιβιώσει. Αν όχι, δεν έχει καμιά ελπίδα, θα τον «φάει ζωντανό».
Γιατί θα πρέπει να δημιουργεί φιλίες μαζί τους
Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το ντύσιμο, το περπάτημα και την ομιλία σου προκειμένου να προσελκύσεις έναν άντρα, τότε κάνε παρέα με μια Μαύρη Χήρα και... καλή τύχη! Η αλήθεια είναι ότι οι Μαύρες Χήρες μπορούν να γίνουν θαυμάσιες φίλες, απλώς σπάνια δημιουργούν τέτοιου είδους φιλίες, γιατί οι άλλες γυναίκες δεν αντέχουν την προσοχή που αποσπούν. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έριχνα τον εγωισμό μου και θα γινόμουν φίλη με μια τέτοια γυναίκα-δολοφόνο των αντρών, για να μάθω κάποια από τα μυστικά της.
Παρακολούθησε και μάθε.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι Μαύρες Χήρες δε διαφέρουν καθόλου από τα Κακά Αγόρια. Δε χρειάζεται να γίνεις ίδια με εκείνες. Αντίθετα επικεντρώσου στον τρόπο που σκέφτονται και προσπάθησε να αντιγράψεις κάποια από τις τεχνικές τους μέχρι να βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η μαθητεία μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς ότι έχεις τον έλεγχο στις σχέσεις σου και να σου προσφέρει ευτυχία.
Κατά καιρούς έχω συναντήσει πολύ έξυπνες Μαύρες Χήρες. Μερικές κατάφερα να τις νικήσω, ενώ άλλες με κατέκτησαν. Φυσικά, οι ιστορίες που έχουν ενδιαφέρον είναι αυτές με τις γυναίκες που με νίκησαν στο ίδιο μου το παιχνίδι.
ΠΗΓΗ: cretablog.gr