Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ανατριχιαστικές ιστορίες ευνουχισμού από γυναίκες

Έκοψε το μόριο του άντρας της με ξυράφι από φόβο μήπως την εγκαταλείψει.
Ένα βράδυ το 1907, ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σαν Χοσέ, Frank Boronda, πήγε με τη γυναίκα του, Bertha, στο θέατρο. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, τίποτα δεν μπορούσε να τον προετοιμάσει για όσα θα του συνέβαιναν. Η γυναίκα του ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι του επιτέθηκε με ένα ξυράφι στο χέρι. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά να κόψει τα γεννητικά του όργανα.
Έκοψε το πέος του με τον σύζυγό της να ουρλιάζει από τον πόνο. Στη συνέχεια του είπε πως θα φωνάξει γιατρό όμως ο Frank Boronda δεν θα έμενε άλλο σε αυτό το σπίτι. Έφυγε τρέχοντας και πήγε στον κοντινότερο σταθμό της πυροσβεστικής. Ούρλιαζε από τον πόνο και αιμορραγούσε. Η σύζυγός του Bertha Boronda μεταμφιέστηκε σε άντρα, φορώντας τα ρούχα του αδερφού της και έφυγε από το σπίτι. Την αναζητούσαν για περισσότερο από 24 ώρες όταν τελικά την εντόπισαν και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Η Boronda είπε ότι ο σύζυγός της σκόπευε να την εγκαταλείψει και να φύγει για Μεξικό για αυτό και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Ο σύζυγός της όμως είχε μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας στο δικαστήριο. Ο Frank Boronda δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένας καυγάς και ότι δεν σκόπευε να την εγκαταλείψει απλά είχε λείψει για ένα επαγγελματικό ταξίδι για δύο μέρες. Όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει, η Bertha άλλαξε λίγο τα γεγονότα. Είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα από εκείνο το βράδυ αλλά θυμόταν πού είχε βρει τα αντρικά ρούχα. Ήταν του αδερφού της και τα φορούσε συχνά, όταν κατασκόπευε τον σύζυγό της κατά τις νυχτερινές εξόδους του. Οι δώδεκα ένορκοι, που ήταν αποκλειστικά άντρες, χρειάστηκαν λιγότερο από δύο ώρες για να καταλήξουν σε απόφαση. Η Bertha Boronda κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης.
Του δάγκωσε το πέος γιατί ήταν κουρασμένος για σεξ.
Η Krystle Harrison βρισκόταν στο κρεβάτι της με τον αγαπημένο της Jeffrey Wilkinson. Η 19χρονη είχε όρεξη για σεξ όμως ο εκείνος δεν ενέδιδε3 στις ορέξεις της. Ο 24χρονος έκανε το λάθος να αρνηθεί να έχει ερωτικές περιπτύξεις μαζί της με το επιχείρημα ότι ήταν κουρασμένος και εκείνη τον δάγκωσε στο επίμαχο σημείο. Μετά από νοσηλεία, ο Jeffrey δεν απέφυγε τον κίνδυνο να χάσει τα γεννητικά του όργανα. Η ίδια συνελήφθη αλλά δεν ήθελε να κάνει μήνυση στη μητέρα του παιδιού της.
Έκοψε το πέος του άνδρα της και το πέταξε στα σκουπίδια.
Το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2011, η Catherine Kieu Becker και ο σύζυγός της από το Garden Grove στην Καλιφόρνια καυγάδισαν. Εκείνη όμως φαίνεται πως το πήρε πολύ βαριά. Ετοίμασε δείπνο, με το οποίο νάρκωσε τον άτυχο άνδρα. Εκείνος ένιωσε περίεργα και πήγε να ξαπλώσει. Τότε πήρε ένα σχοινί και έδεσε τα χέρια και τα πόδια του στο κρεβάτι.
Μετά η Becker περίμενε να ξυπνήσει ο 60χρονος. Και μόλις ξύπνησε, του κατέβασε το παντελόνι και με ένα μαχαίρι, του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Πήγε στην κουζίνα του σπιτιού, πέταξε το πέος στο σκουπιδοφάγο, τον οποίο και έβαλε σε εφαρμογή ακρωτηριάζοντας το όργανό του. Μετά κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και είπε ότι ο άνδρας της αιμορραγούσε.
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη δεν πέτυχε. Το θύμα είπε «Με δολοφόνησε εκείνο το βράδυ». Η Becker ήταν θυμωμένη γιατί ο άνδρας της έβγαινε με μια πρώην του ενώ πριν από την επίθεση φώναζε «το αξίζεις». Ο συνήγορος της κατηγορούμενης είπε στο δικαστήριο ότι το θύμα την κακοποιούσε λεκτικά και σεξουαλικά και απαιτούσε σεξ με τρόπους που την πονούσαν.
Του έκοψε το μόριο γιατί την απάτησε.
Μια απατημένη σύζυγος στην Κίνα επέλεξε να εκδικηθεί τον άντρα της με τον χειρότερο τρόπο. Του έκοψε δυο φορές το πέος με ψαλίδι και στη συνέχεια το πέταξε από το παράθυρο. Οι δυο τους έχουν πέντε παιδιά και όταν η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε πάει με κάποια άλλη, του έκοψε το πέος ενώ εκείνος κοιμόταν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύζυγος συνήθιζε να στέλνει email από το κινητό της ώσπου μια μέρα ξέχασε να συνδεθεί από τον λογαριασμό του και εκείνη είδε τα αποδεικτικά στοιχεία. Η μανία της δεν ησύχασε μετά το περιστατικό και η ίδια μπήκε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο σύζυγός της για την επέμβαση της αποκατάστασης του πέους του, του έκοψε ξανά το πέος και το πέταξε από το παράθυρο στο δρόμο, προκειμένου να μη μπορέσουν οι γιατροί να επανορθώσουν την κατάσταση του.
Οι γιατροί αλλά και η αστυνομία επιστρατεύτηκαν για να βρουν το κομμένο μέλος στην περιοχή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η σύζυγός του συνελήφθη. Ωστόσο, η 21χρονη ερωμένη του άντρα τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί μαζί του, αν και ευνουχισμένος πλέον, αφού «Δεν πειράζει που έχασε τον ανδρισμό του, έχει ήδη πέντε παιδιά» όπως είχε χαρακτηριστικά.
Έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα μαγείρεψε
Στην Μπανγκόκ μια γυναίκα 37 ετών, έπνιξε τον άνδρα της ενώ κοιμόταν με το λάστιχο του κήπου. Στη συνέχεια έκοψε τα γεννητικά του όργανα και ξεκίνησε να ετοιμάζει μια σούπα. Μαζί με όλα τα λαχανικά, ψιλοέκοψε και το πέος του συζύγου της. Η 37χρονη άφησε την κατσαρόλα να βράζει και πήγε στο δωμάτιο, πήρε το λάστιχο του κήπου και επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Δεν τα κατάφερε και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Στις αρχές είπε ότι ο 45χρονος σύζυγος της ήταν έτοιμος να την χωρίσει γιατί είχε ερωτευτεί μια 23χρονών χορεύτρια.