Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Πέντε λάθη που ρίχνουν τον ανδρισμό του στα τάρταρα

Και οι άντρες κλαίνε αγαπημένη μου και εσύ βάζεις το χεράκι σου για να στείλεις συχνά πολύ συχνά τον ανδρισμό του περίπατο σε ξένη γη. Πώς τα καταφέρνεις; Με 5 απλούς τρόπους!
1. Κάνεις τις αντρικές δουλειές μόνη σου!
Εντάξει, βαριέται να αλλάζει λάστιχα και δεν είναι το καλύτερό του να αλλάζει λάμπες. Έλα όμως που φουσκώνει από περηφάνεια κάθε φορά που του ζητάς να κοιτάξει το καζανάκι που τρέχει. Αν εσύ την έχεις δει Μπομπ ο Μάστορας και σαν γνήσιος τζεπέτο κλέβεις το δικό του ρόλο ως Σάκης ο Υδραυλικός, μην απορείς που ο καλός σου νιώθει ολίγον άχρηστος.
Ακόμα κι αν ξέρεις να κάνεις τις αντρικές δουλειές με τα χεράκια σου, έτσι για την τιμή των όπλων, ζήτα του λίγη βοήθεια!
2. Λες τα μυστικά του στον κόσμο:
Ναι, στο σπίτι είναι ο μικρός σου χιμπατζής που σε αφήνει να ξυρίζεις με ευλάβεια την τριχωτή του πλάτη. Ναι, στο σπίτι είναι ο μικρός σου Πάτρικ Σουέιζι, που χορεύει δίχως αύριο για σένα μόνο. Ναι, στο σπίτι είναι ο ρομαντικός τυπάς που δεν χορταίνει να βλέπει ρομαντικές κομεντί στην αγκαλίτσα σου.
Προς Θεού, μην πιστέψεις πως το γλυκό σου αγόρι θέλει να μάθει ο κόσμος τα παραπάνω μυστικά. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγαίνετε με φίλους και γνωστούς και να λες μπροστά του πως έκλαψε σαν μωρό όταν χώρισε ο Ρος με τη Ρέιτσελ στα Φιλαράκια!
3. Όλο τον συγκρίνεις με άλλους άντρες!
Αν οι μισές σου φράσεις ξεκινούν: "ο άντρας της τάδε, το αγόρι της άλλης, ο πρωταγωνιστής της σειράς" και συνεχίζεις με όσα εκείνος δεν κάνει αλλά οι υπόλοιποι άντρες κάνουν για τις γυναίκες τους, ο ανδρισμός του πήγε στον αγύριστο.
Αν σε ενοχλεί που δεν σου λέει μια γλυκιά κουβέντα, αν σε πειράζει που δεν σου φέρνει λουλούδια, μην το ζητάς μιλώντας για το τι κάνει ο αγαπημένος κάποιας άλλης. Αντίθετα, ότι θες, ζήτα το απευθείας!
4. Μην μειώνεις τη δουλειά του:
Ένας άντρας, ακόμα και σκουπιδιάρης της γειτονιάς, καμαρώνει για τη δουλειά του. Όταν διαρκώς του υπενθιμίζεις πως δεν σώζει και τον κόσμο, δεν δουλεύει πολύ, δεν δουλεύει όσο εσύ, μην περιμένεις να ξετρελαίνεται με την ιδέα.
Εντάξει, δεν είναι και ο Μπάτμαν αλλά εσένα πάντα πρόθυμα θα σε σώσει!
5. Δεν τον συστήνεις!
Συναντάς φίλους, συναδέλφους, γνωστούς απλούς τυχαία κι ενώ βολτάρεις μαζί του. Κι ενώ μιλάς μαζί τους, εκείνος στέκει δίπλα σου σαν κλαίουσα ιτιά. Δηλαδή, εσύ, στην δική του θέση, δεν θα επιθυμούσες να σε συστήσει κάπως;
Αν δεν ξέρεις πως ακριβώς πρέπει να τον χαρακτηρίσεις (να σας συστήσω τον αγαπητικό μου δεν είναι ακριβώς δόκιμο) συζητήστε το. Αν πάλι κι εκείνος αποφεύγει να σε συστήνει και πάλι μιλήστε επί τούτου για να μην σας μένουν απωθημένα.