Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ποιες συνήθειες ''πυροβολούν'' τον έρωτα;

Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του συνήθειες  καλές ή κακές. Όσο όμως και αν προσπαθεί  κανείς να τις τιθασεύσει τον ακολουθούν αφού η δύναμή τους είναι τεράστια.
Πράγματα απλά, όπως ο τρόπος που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, ο καφές που πίνουμε το πρωί, η ώρα που κοιμόμαστε, ο τρόπος που κάνουμε σεξ  αποτελούν μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες.
Στην περίπτωση όμως που ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές ακολουθείτε ορισμένες κακές συνήθειες μπορεί να σκοτώσουν την ερωτική σας ζωή.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine οι χειρότερες συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια μετά το σεξ όπως το να παραδίνεστε στη αγκαλιά του Μορφέα, να τρέχετε στο ψυγείο ,να αλλάζετε δωμάτιο, να ασχολείστε με το κινητό σας , να καπνίζετε μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή.
Στην αγκαλιά του Μορφέα
 Εάν αμέσως μετά το σεξ συνηθίζετε να γυρίζετε πλευρό και να κοιμάστε, αλλάξτε συνήθεια Όπως προέκυψε από την έρευνα όταν ο/η σύντροφος κοιμηθεί μετά την σεξουαλική πράξη, δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό  στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.
Γρήγορα γρήγορα στο μπάνιο
Ο προβληματισμός αφορά κυρίως στους άνδρες, αφού όπως απάντησαν τους ενοχλεί όταν η σύντροφό τους τρέχει αμέσως για μπάνιο μετά την ερωτική συνεύρεση. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ανδρών, τους κουράζει η αναμονή και αποφασίζουν να κοιμηθούν.
Επιστροφή στη δουλειά
Όσο και αν επείγει να επιστρέψετε στη δουλειά σας ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο για λόγους εργασίας, δεν αρέσει ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες να τους/τις εγκαταλείπετε αμέσως μετά το σεξ. Απολαύστε λίγο χρόνο ακόμα μαζί, με χάδια και φιλιά και επιστρέψτε λίγο αργότερα σε κάποια άλλη δραστηριότητα.
Μην αλλάζετε δωμάτιο
 Στη περίπτωση που  κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια, όταν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να φύγει, δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση.
Αυτή η συνήθεια μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες  και να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή. Στο ψυγείο ολοταχώς
Αποφύγετε να τρέξετε στην κουζίνα αμέσως μετά το σεξ και να φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Ακόμα και αν πεινούσατε πριν την σεξουαλική πράξη και σας έχει ανοίξει παραπάνω η όρεξη μετά από αυτήν, δεν είναι ότι καλύτερο να στρώσετε αμέσως τραπέζι. Ο/η σύντροφός σας θα πιστέψει ότι δεν απολαύσατε το σεξ ή ακόμη χειρότερα ότι είχατε στο μυαλό σας το φαγητό κατά τη διάρκειά του. 
Πηγή: iatropedia.gr