Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Γιατί σας αποφεύγουν οι άντρες;

Αν σας έχει τύχει να βγαίνετε έξω με φίλες και αντί για εσάς, οι άντρες να πλησιάζουν συνεχώς εκείνες, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να κατηγορείτε την εμφάνιση σας ή τους άντρες γενικότερα και να αλλάξετε το πώς παρουσιάζετε οι ίδιες τον εαυτό σας. Οι τέσσερις πιο κάτω λόγοι δείχνουν τα σημαντικότερα λάθη σας.
-Δείχνετε εκνευρισμένη: Όταν μια γυναίκα είναι χαμογελαστή και περιβάλλεται από άντρες, δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το φλερτ θέλει χαμόγελο και ζωντάνια. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να είστε χαζοχαρούμενες, αλλά ούτε και να έχετε το ύφος «μην μου μιλάτε». Το σημαντικό είναι το χαμόγελο και η καλή διάθεση.
-Δεν χρησιμοποιείτε την μέθοδο του «eye contact»: Αφού οι περισσότεροι άντρες είναι ντροπαλοί  και δεν πλησιάζουν εύκολα μια γυναίκα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάζετε κάποιον έντονα ή και να του χαμογελάστε ακόμα, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για αυτόν να έρθει να σας μιλήσει. Βέβαια, δεν χρειάζεται να τον καρφώνετε για ώρες, επειδή μπορεί και να τρομάξει.
-Φλερτάρετε περισσότερο από το πρέπον: Σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο, γι’ αυτό δεν πρέπει να παραείστε ερωτικές με κάποιον, επειδή μερικές φορές αυτό μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Και μην ξεχνάτε ότι ο άντρας θέλει να είναι κυνηγός και όταν γίνεται κυνηγημένος, συνήθως χάνει το ενδιαφέρον του.
-Βγαίνετε έξω με μεγάλη παρέα: Έτσι, το φλερτ με κάποιον θεωρητικά είναι δύσκολο. Και είναι ακόμη δυσκολότερο αν στην παρέα σας υπάρχουν άντρες, οι οποίοι μπορεί να παρεξηγηθούν ως κάτι παραπάνω.    
 Πηγή: myworld.gr