Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια Επιστολή

 Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro & 3ου Αγώνα Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος Φλώρινα.
Συγχαρητήρια Επιστολή
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με 70 αναβάτες αθλητές από 32 περιοχές και πόλεις όλης της Ελλάδας, διεξήχθη την περασμένη
Κυριακή 17/09/2017 ο 6ος  αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και  ο 3ος αγώνας Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος μοτοσυκλετών, στην Φλώρινα με διοργανωτή τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας (Μ.Ο.Φ.).
Σε μία διαδρομή συνολικού μήκους περίπου 190 χιλιομέτρων η οποία περιλάμβανε ορεινό δασικό και ελάχιστο ασφάλτινο οδικό δίκτυο καθώς επίσης και 2 χρονομετρημένες Ειδικές Διαδρομές (Nο1 MX MOTOACTION) & (No2 ENDURO MAKINA-KTM) οι 70 αναβάτες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποζημίωσαν τους θεατές που παραβρέθηκαν στον αγώνα με την γρήγορη οδήγηση, τα εντυπωσιακά άλματα και τις μεταξύ τους μάχες.
Εκπληκτικός αγώνας χίλια Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον γείτονα Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας  για την άρτια διοργάνωση.  Σας έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και χαιρόμαστε κάθε φορά που οι αθλητές μας συμμετέχουν στους αγώνες σας.
Ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε για άλλη μία φορά.
Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά, ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου  ή και πιο σύντομα σε κάποια Εnduroβόλτα.
Πολλές ελπίδες, Μεγάλα χαμόγελα και Τεράστια περηφάνια μας χάρισαν οι δύο αναβάτες αθλητές του συλλόγου μας Δημήτριος Χατζής και Κωνσταντίνος Νίκου που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα  του χώρου πετυχαίνοντας να πάρουν  την 3η  και 5η θέση αντίστοιχα.
Αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα για άλλη μία φορά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Α. θέλει  να Συγχαρεί θερμότατα τους Αθλητές αναβάτες, τα γνωστά «Πριόνια»,      Χατζή Δημήτριο  και Νίκου Κωνσταντίνο για τις άριστες θέσεις που κατέλαβαν, το πάθος το ήθος και την ανταγωνιστικότητα, τους ευχαριστεί για την δυναμική και περηφάνια που δίνουν στον Μ.Ο.Α. αντιπροσωπεύοντάς τον επάξια ακόμα και  στον 3ο αγώνα Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος 2017 και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια με δύναμη και υγεία
Στην κατηγορία E1 ο Χατζής Δημήτριος έλαβε την 3η θέση.
Στην κατηγορία E1 ο Νίκου Κωνσταντίνος έλαβε την 5η θέση.
Περήφανα το
Δ.Σ. Μ.Ο.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Πάντα όρθιοι...