Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος

 Με τον Δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.
Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε την πόλη της Φλώρινας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά τη συνάντησή τους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, είπε:
«Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σας προσπάθεια, καθώς και σε οτιδήποτε άλλο με το οποίο θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε. Έχετε αποδείξει ότι είστε και δυναμικός και ικανός στη δουλειά σας και πιστεύω ότι ο αγώνας σας θα έχει επιτυχία».
Ο κ. Καμίνης με τη σειρά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, κυρίως, για πατριωτικούς λόγους αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρεία του νέου φορέα, με μοναδικό σκοπό την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, ενώ, παράλληλα, είπε ότι από την έως τώρα περιοδεία του στη χώρα διαπίστωσε την αποδοχή του κόσμου.
Ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και, ιδιαιτέρως, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποί της εξαιτίας των μειωμένων εσόδων της, αλλά των συνεχώς αυξημένων αρμοδιοτήτων της, χωρίς την αντίστοιχη αύξηση των οικονομικών πόρων.
LINK ΑΠΟ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2017
https://youtu.be/4c8miWrS2c8