Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

«Σαν παλιό σινεμά…» στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μουσική εκδήλωση, ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά…» στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μουσική εκδήλωση την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης, η οποία απευθύνεται στο αστυνομικό προσωπικό, αλλά και στο ευρύτερο κοινό.
Η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναπαράγει τη «θεματική» μουσική ταινιών, αποσπάσματα των οποίων θα προβάλλονται ταυτόχρονα, ενώ τα μουσικά κομμάτια θα ερμηνεύουν η σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου και ο τενόρος Μανώλης Χατζημανώλης.
Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, οι προσερχόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν διάφορα είδη, όπως τρόφιμα (γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, μακαρόνια, σάλτσες κλπ.) και είδη καθαριότητας (σαμπουάν, αφρόλουτρο, απορρυπαντικά ρούχων, χαρτικά κλπ.) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Βασιλική Αννουλίδου και Αικατερίνη Μαρκοπούλου.