Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας: το Νοσοκομείο της Φλώρινας ξαναβρίσκει τον βηματισμό του

 Στις 30/12/2017 πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Φλώρινας σύσκεψη φορέων υπό τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργο Κίρκο. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Χιωτίδης, ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας, καθώς και ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας.
Στην σύσκεψη ανακοινώθηκαν οι επερχόμενες θετικές εξελίξεις στη λειτουργία τόσο της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας, με την άμεση και ταυτόχρονη προκήρυξη 3 μόνιμων θέσεων παιδιάτρων (Διευθυντή και Επιμελητών Α΄ και Β΄), όσο και της παθολογικής κλινικής με την προκήρυξη δύο θέσεων. Στη μονάδα τεχνητού νεφρού θα προκηρυχθεί μία θέση επιμελητή Α΄, ενώ πρόκειται να τοποθετηθεί άμεσα και ένας βιοπαθολόγος στη μονάδα υγείας Φλώρινας. Αναμένεται, μάλιστα, να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις για την παθολογική, την παιδιατρική και τη χειρουργική κλινική.
Ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Κώστας Σέλτσας δήλωσε: «Τα μηνύματα για το νοσοκομείο μας είναι μετά από πολύ καιρό ευχάριστα. Οι κοινές προσπάθειες της Διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας θα έχουν αποτέλεσμα. Θέλω να καθησυχάσω τους πολίτες της περιοχής μας ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας θα ανεβούν σε ικανοποιητικό επίπεδο όχι μόνο στο νοσοκομείο αλλά και στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Πρεσπών. Γίνονται πολύ σημαντικές προσπάθειες ώστε το νοσοκομείο μας να ξαναβρεί τον βηματισμό του».
Μετά την σύσκεψη επισκέφτηκαν τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, όπου μοιράστηκαν δώρα και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και περισσότερη αισιοδοξία.
Από το Γραφείο Τύπου
του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Κωνσταντίνου Σέλτσα
1/1/2018