Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

7 σημάδια που δείχνουν ότι θα είναι πάντα εκεί για σένα

Και δεν θα εξαφανιστεί στην πρώτη δυσκολία.
1. Είναι πραγματικά αφοσιωμένος τόσο σε εσένα, όσο και στη σχέση σας
Όταν πραγματικά τον ενδιαφέρεις εσύ και αυτό που έχετε και δεν απομακρύνεται στον πρώτο τσακωμό ή όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά.
2. Δεν αποφεύγει προβλήματα (γενικής φύσεως)
Ξέρεις, αυτό που του μιλάς και δήθεν δεν ακούει, γιατί την ώρα που πας να του ανοίξεις σοβαρή συζήτηση, ξαφνικά πρέπει να κάνει δέκα διαφορετικά πράγματα.
3. Δίνει προσοχή ακόμη και σε μικρά καθημερινά πράγματα
Αυτό, που πριν σε γνωρίσει δε τον ένοιαζε αν το σπίτι είναι ακατάστατο, το ψυγείο άδειο ή τα άπλυτα ολόκληρες στοίβες, ενώ τώρα θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, γιατί ξέρει πως εσύ έτσι θέλεις να είναι. Ή αυτό, που σε αφήνει να διαλέγεις πάντα εσύ ταινία, ακόμη κι αν δε του αρέσουν οι ρομαντικές.
4. Θέλει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου
Βρίσκει πάντα τρόπους να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και να σου φτιάχνει το κέφι και αυτό που πραγματικά θέλει, είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και να πιστεύεις σε εσένα.
5. Κάνει τα προβλήματα σου, δικά του
Αυτό, που ξεκινάει την ερώτηση λέγοντας «Τι πρόβλημα έχουΜΕ;». Αυτός ο πληθυντικός, που σου δείχνει με τον πιο απλό τρόπο, πως ο άλλος πραγματικά νοιάζεται για τα προβλήματα σου, θέλει να τα λύνεται μαζί και θα κάνει ό,τι χρειαστεί γ αυτό.
6. Γελάει με τα λάθη που κάνεις
Και δεν εννοούμε από κοροϊδία, αλλά αντίθετα, επειδή τα βρίσκει γλυκούλικα και δε τον ενοχλεί τίποτα λάθος που μπορεί να πεις.
7. Παίρνει τα λάθη του στα σοβαρά
Αντίθετα, όταν εκείνος κάνει κάποιο λάθος, θα κάνει αμέσως την αυτοκριτική του και πραγματικά θα τον απασχολήσει, τόσο ότι σε στεναχώρησε, όσο και το τι θα κάνει από εδώ και πέρα για να επανορθώσει.
Πηγή: www.lifehack.org