Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τα θέματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να συζητάς στο κρεβάτι

Γιατί σε καλό δεν θα βγει. Αυτό είναι βέβαιο...
Το κρεβάτι είναι το μέρος όπου θες να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να κάνεις sex μέχρι... τελικής πτώσεως με τον σύντροφό σου. Πως μπορείς να τα διαλύσεις όλα αυτά; Ανοίγοντας κουβέντα για τα παρακάτω θέματα...
Που πάει η σχέση σας
Αν ξεκινήσεις τέτοια κουβέντα το πιθανότερο είναι πως πάει προς λήξη μέσα στην επόμενη μισή ώρα. Ξεκάθαρα... Γιατί καλά είναι τα flash back με τις αναμνήσεις, καλά είναι τα συναισθήματα αλλά όταν ο άλλος νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί και εσύ δεν τον αφήνεις θα εκνευριστεί. Και θα τσακωθείτε. Πολύ. Άσχημα.
Για την δουλειά
Όλη μέρα το συζητάς. Ανέλαβες ένα πρότζεκτ. Μην το φέρεις στην κρεβατοκάμαρα. Αμαρτία είναι να χάσεις και εσύ τον ύπνο σου και ο άλλος δίπλα σου.
Για τον πρώην σου
Αλήθεια τώρα;
Για το οικονομικό
Εδώ και μια εξαετία όλοι συζητάμε για αυτό το πράγμα. Θέλουμε να κοιμηθούμε 6-7 ώρες μπας και ξεχαστούμε. Αν εσύ ξεκινήσεις την κουβέντα στον σύντροφό σου στο κρεβάτι, τότε θα γεμίσει με άγχος, ανασφάλεια, θα προβληματιστεί και προφανώς θα χάσει τον ύπνο του εξαιτίας σου!
Για τις γόβες που είδες στην βιτρίνα
Δεν νοιάζει το αγόρι σου τι παπούτσια είδες. Είναι άντρας. Ό,τι και αν είδες, ό,τι και αν αγόρασες πιθανότατα χαμπάρι δεν θα το πάρει. Αν δε του πεις και την τιμή, τότε σίγουρα η βραδιά δεν θα πάει καλά!
Κάποιο κουτσομπολιό
Ναι θες να μοιραστείς την πληροφορία και καλά κάνεις. Όχι στο κρεβάτι στις 3 το βράδυ. Όσο σημαντική και αν είναι, μην το κάνεις!
ΠΗΓΗ: cretablog.gr/