Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Έρευνα αποκαλύπτει το απλό μυστικό – έκπληξη για το καλό σεξ

Τελικά είναι τόσο απλά τα πράγματα για να συνοδευτεί με απόλυτη επιτυχία η κάθε ερωτική στιγμή.
Το «κλειδί» για καλό σεξ είναι το σωστό φιλί.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πλειονότητα των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα της ιστοσελίδας κοινωνικών γνωριμιών «ΕlitePartner.de».
Το 67%, των γυναικών θεωρεί πως, ένα παθιασμένο φιλί είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα καλό σεξ. Αντιθέτως για τους περισσότερους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, το φιλί δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των προκαταρκτικών που θεωρούνται άκρως απαραίτητα για την έναρξη μιας καυτής νύχτας.
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας , μόνο για το ένα τρίτο των ανδρών που έλαβαν μέρος, το φιλί παίζει καθοριστικό ρόλο.
Για το 58% των ανδρών είναι ενοχλητικό όταν οι ερωμένες τους μένουν παθητικές στο κρεβάτι. Ζητούν λοιπόν από τις γυναίκες... δράση.
Για ένα παθιασμένο φιλί, απαραίτητη προϋπόθεση για τους περισσότερους είναι μία δροσερή ανάσα. Αν δεν είναι εφικτό να βουρτσίσετε τα δόντια σας, πάρτε μία τσίχλα. Επίσης, «Δεν θα πρέπει να φιλάτε από την αρχή με πολύ πάθος την σύντροφό σας. Ένα καλό φιλί πρέπει να αρχίζει απαλά και να κορυφώνεται ... Όσο για το σωστό timing, κατάλληλη στιγμή για ένα φιλί δεν υπάρχει ...Ακολουθείστε το ένστικτό σας. Τις περισσότερες φορές μια ματιά και μόνο φθάνει...
ΠΗΓΗ: cretablog.gr/