Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Οι μισές γυναίκες κρίνουν τον άνδρα από τα παπούτσια – Πέντε συμβουλές για να μην κακοχαρακτηριστείτε

Η μανία των γυναικών με τα παπούτσια είναι γνωστή. ...Οι άνδρες όμως- οι περισσότεροι τουλάχιστον- δεν διακατέχονται από αντίστοιχη εμμονή. Κακώς, όπως αποδεικνύεται.
Γιατί το ασθενές φύλο έχει την τάση να τους κρίνει από τα παπούτσια. Υπάρχουν λοιπόν πέντε βασικοί κανόνες προκειμένου να μην «κακοχαρακτηριστούν».Το θέμα απασχόλησε εταιρία ανδρικής υπόδησης στις ΗΠΑ, που έκανε έρευνα στην οποία διαπίστωσε πως το 52% των γυναικών διαμορφώνουν άποψη για την προσωπικότητα του άνδρα με ένα βλέμμα στα παπούτσια του. Επιπλέον, το 36% παραδέχθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο βγάζει συμπέρασμα για την οικονομική του κατάσταση, ενώ πιο λογικό ακούγεται το γεγονός ότι το 64% των γυναικών διαμορφώνει άποψη για τη σχέση που έχει ο άνδρας με τη μόδα εξετάζοντας τα παπούτσια του.
Το συμπέρασμα είναι απλό. Οι άνδρες πρέπει να προσέχουν περισσότερο τις επιλογές τους στα καταστήματα υποδημάτων. Για αυτό η Huffington Post έφτιαξε ένα μίνι οδηγό με πέντε βασικές συμβουλές.1. Καλύψτε τα δάχτυλα. Ακόμη και οι άνδρες που δεν διστάζουν να κάνουν πεντικιούρ θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι το πιο ελκυστικό σημείο του σώματός τους. Για αυτό πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα σανδάλια.2. Ποτέ μην φοράτε γυαλιστερά μαύρα δερμάτινα παπούτσια με τζιν. Μπορεί το dress code ενός κλαμπ να απαγορεύει τα αθλητικά παπούτσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνδυαστούν τα «καλά» παπούτσια της μαμάς με το αγαπημένο τζιν.3. Οι σουέντ μπότες στο χρώμα της άμμου δείχνουν υπέροχες στον καθένα. Είναι ιδανική λύση όταν αναζητά κάποιος κάτι ανάμεσα στα αθλητικά παπούτσια και τα επίσημα μαύρα δερμάτινα.4. Αν οι κάλτσες σας είναι άσπρες, κανείς δεν θέλει να τις δει. Μία πινελιά χιούμορ με χρώμα αποδεικνύει πως έχετε στυλ.5. Συνδυάστε τα παπούτσια με τη ζώνη. Παλιός αλλά καλός κανόνας, που δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει λάθος.
ΠΗΓΗ: www.gkourou.com