Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τι δεν πρέπει να φοράτε στον ύπνο;

Αν συνηθίζετε να κοιμάστε γυμνοί, πολύ καλά κάνετε, μιας και ο ύπνος χωρίς εσώρουχα προστατεύει από διάφορα προβλήματα που σχετίζονται τόσο με μολύνσεις όσο και με τη γονιμότητα.
Όπως αναφέρει η γυναικολόγος Dr Alyssa Dweck στη βρετανική Daily Mail, όταν μια περιοχή είναι διαρκώς καλυμμένη με ένα εσώρουχο που δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, τότε δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθούν βακτήρια και να προκληθούν μολύνσεις, όπως μυκητιάσεις. Η ίδια συμβουλεύει ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να κοιμάται χωρίς εσώρουχα.
Οι επιπτώσεις από τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια του ύπνου αφορούν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Στην περίπτωση των ανδρών, τα στενά εσώρουχα μπορεί να έχουν επιπτώσεις ακόμα και στη γονιμότητα, αφού αν η περιοχή των γεννητικών οργάνων θερμαίνεται πολύ το βράδυ, επηρεάζεται η ποιότητα του σπέρματος.
Αν ωστόσο κάποιος δεν θέλει να αποχωριστεί το εσώρουχο στον ύπνο του, είναι καλύτερο να επιλέξει κάποιο βαμβακερό και φαρδύ, προσθέτει η Dweck.
ΠΗΓΗ: altsantiri.gr